مرغ بدون برنج: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها (۱۶ مورد)
مدتی است که رژیم غذایی بدون برنج محبوبیت پیدا کرده، و خیلی از مامان های نی نی سایتی هم به دنبال راه های خلاقانه برای جایگزینی برنج با غذاهای دیگه هستند. در این پست، خلاصه ای از تجربیات و نظرات مختلفی که در نی نی سایت در مورد پخت مرغ بدون برنج مطرح شده رو جمع آوری کردم.

این موارد میتونه به شما ایده بده و کمک کنه تا وعده های غذایی متنوع تری رو با مرغ امتحان کنید، بدون اینکه نگران کالری بالای برنج باشید!
- ✔️خوراک مرغ و لوبیا سبز
- ✔️مرغ با سس گوجه و بادمجان
- ✔️مرغ سوخاری (با پودر سوخاری کم کالری یا سبوس جو دوسر)
- ✔️مرغ گریل شده با سالاد فصل
- ✔️مرغ ترش بدون برنج (با سیب زمینی سرخ شده کم روغن)
- ✔️مرغ شکم پر (پر شده با سبزیجات و آلو)
- ✔️خورش مرغ و هویج
- ✔️مرغ زعفرانی با پوره سیب زمینی
- ✔️مرغ آب پز ریش ریش شده با سالاد الویه (با سس مایونز رژیمی)
- ✔️مرغ رولتی با اسفناج و پنیر
- ✔️مرغ سرخ شده با ادویه های مختلف و ماست
- ✔️مرغ کبابی با نان سبوس دار
- ✔️شنیسل مرغ با سالاد کلم
- ✔️خورش مرغ ناردونی
همونطور که دیدید، تنوع خیلی زیاده و میشه با کمی خلاقیت، غذاهای خوشمزه و سالمی رو با مرغ درست کرد.
اگر شما هم تجربه ای در این زمینه دارید، حتماً در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید!
مرغ بدون برنج: خلاصه تجربیات نی نی سایت
1. کتلت مرغ و سبزیجات
خیلی از مامانا کتلت مرغ با سیب زمینی رنده شده، هویج رنده شده، پیاز و جعفری درست می کنن. میگن هم خوشمزه است هم مقویه!بعضی ها هم آرد سوخاری کم میزنن که خیلی خشک نشه. میشه تو فر هم گذاشت که روغن کمتری مصرف بشه. برای بچه هایی که بد غذا هستن، میشه سبزیجات رو خیلی ریز رنده کرد که متوجه نشن. یه کوچولو پودر سیر هم خوش عطرش میکنه. میشه با ماست و خیار یا سس گوجه سرو کرد. بعضی ها میگن بهش پنیر پیتزا هم اضافه میکنن!
2. ناگت مرغ خانگی
ناگت خونگی خیلی سالم تره از بیرونیا. مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، ادویه جات و کمی آرد سوخاری مخلوط می کنن. بعد به شکل های مختلف درمیارن و توی پودر سوخاری میغلتونن. میشه تو روغن سرخ کرد یا تو فر پخت. برای طعم بهتر، میشه بهش پودر سیر یا پاپریکا هم زد. بعضی ها میگن به جای پودر سوخاری از کورن فلکس خرد شده استفاده میکنن. برای اینکه ناگت ها نرم بشن، میشه یه قاشق ماست به موادش اضافه کرد. بهتره از سینه مرغ استفاده بشه که ناگت ها چرب نشن.
3. رول مرغ و اسفناج
سینه مرغ رو نازک برش میدن، روش اسفناج پخته شده و پنیر خامه ای میذارن و رول می کنن. بعد توی فر میذارن تا بپزه. میشه قبل از گذاشتن تو فر، یه تفت کوچیک هم تو تابه داد. بعضی ها به اسفناج، سیر هم اضافه میکنن. میشه با سبزیجات بخارپز سرو کرد. به جای پنیر خامه ای میشه از پنیر پیتزا هم استفاده کرد. برای رژیمی تر شدن، میشه به جای سرخ کردن، بخارپز کرد.
4. سالاد الویه مرغ
سالاد الویه رو همه بلدن! فقط به جای کالباس، از مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده می کنن. خیلی مقوی و خوشمزه است. بعضی ها بهش ذرت هم اضافه میکنن. سعی کنید از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. خیارشور رو حتما ریز خرد کنید. برای اینکه سالاد الویه خوش طعم تر بشه، میتونید یه قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید. برای تزیین میتونید از هویج رنده شده استفاده کنید.
5. سوپ مرغ و سبزیجات
یه سوپ مقوی و سالم که پر از سبزیجاته. مرغ، هویج، سیب زمینی، پیاز و هر سبزی دیگه ای که دوست دارید رو با هم میپزید. میشه بهش جو پرک هم اضافه کرد. برای طعم بهتر، میتونید از آب مرغ خونگی استفاده کنید. موقع سرو، یه کوچولو آبلیمو هم بهش اضافه کنید. برای بچه هایی که سوپ دوست ندارن، میشه سبزیجات رو پوره کرد. میتونید با نون تست سرو کنید. بعضی ها میگن بهش رشته سوپی هم اضافه میکنن ولی باید مقدارش کم باشه.
6. خوراک مرغ و قارچ
مرغ رو با قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای تفت میدن و با کمی سس گوجه میپزن. میشه با نون یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کرد. برای طعم بهتر، میتونید از سیر هم استفاده کنید. اگه دوست دارید سسش غلیظ تر بشه، میتونید یه قاشق آرد رو تو کمی آب سرد حل کنید و به خوراک اضافه کنید. میتونید به جای سس گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. برای تزیین میتونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به جای مرغ میشه از سینه بوقلمون هم استفاده کرد.
7. مرغ ترش
مرغ ترش یه غذای خوشمزه شمالی که با گردو، رب انار و سبزیجات معطر درست میشه. طرز تهیه اش یکم زمان بره ولی ارزشش رو داره. بهترین سبزی برای مرغ ترش، خالواش هست. اگه رب انارتون خیلی ترشه، میتونید کمی شکر هم بهش اضافه کنید. برای اینکه مرغ ها خوب بپزن، باید با حرارت ملایم بپزید. میتونید با کته یا نون سرو کنید. (البته اینجا هدف بدون برنج بود!)بعضی ها بهش آلو هم اضافه میکنن.
8. تاکو مرغ
مرغ پخته شده و ریش ریش شده رو با ادویه های تاکو و کمی سس سالسا مخلوط می کنن و داخل نان تاکو میریزن. میتونید با کاهو خرد شده، گوجه فرنگی و پیاز هم سرو کنید. اگه نان تاکو ندارید، میتونید از نان پیتا یا لواش هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، میتونید از پنیر چدار رنده شده هم استفاده کنید. میتونید به جای سس سالسا از سس مایونز چیلی هم استفاده کنید. برای تزیین میتونید از گشنیز خرد شده استفاده کنید. میتونید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.
9. ساندویچ مرغ گریل شده
سینه مرغ رو با ادویه جات مزه دار می کنن و گریل می کنن. بعد داخل نون ساندویچی با کاهو، گوجه فرنگی و سس دلخواه میذارن. برای طعم بهتر، میتونید از پیاز کاراملیزه شده هم استفاده کنید. به جای گریل کردن، میشه مرغ رو تو تابه هم سرخ کرد. برای اینکه ساندویچ نرم تر بشه، میتونید نون رو کمی تست کنید. به جای سس مایونز میتونید از سس خردل هم استفاده کنید. به جای سینه مرغ میشه از فیله مرغ هم استفاده کرد.
10. خورشت مرغ و بادمجان
مرغ رو با بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای میپزن. یه خورشت خوشمزه و رژیمی!میتونید بهش ادویه های دلخواهتون رو هم اضافه کنید. به جای سرخ کردن بادمجان ها، میتونید اونها رو گریل کنید. اگه دوست دارید سسش غلیظ تر بشه، میتونید یه قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنید. میتونید با نون یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. برای تزیین میتونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به جای مرغ میشه از گوشت گوسفندی هم استفاده کرد.
11. پیتزا مرغ و قارچ (بدون خمیر!)
به جای خمیر پیتزا، از گل کلم پوره شده و آب گرفته استفاده می کنن. روش سس میزنن و مرغ پخته، قارچ، فلفل دلمه ای و پنیر میریزن و میذارن تو فر. یه پیتزای کم کربوهیدرات و خوشمزه!میتونید به جای گل کلم از کدو سبز رنده شده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر، میتونید به مواد پیتزا پودر سیر هم اضافه کنید. میتونید از سبزیجات دیگه ای هم برای تزیین استفاده کنید. به جای سس گوجه فرنگی میتونید از پستو هم استفاده کنید. به جای مرغ میشه از ژامبون هم استفاده کرد.
12. شنیسل مرغ
سینه مرغ رو نازک برش میدن، توی تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتونن و سرخ می کنن. یه غذای ساده و سریع!برای طعم بهتر، میتونید به پودر سوخاری ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید. به جای سرخ کردن، میشه شنیسل رو تو فر هم پخت. میتونید با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. برای نرم تر شدن شنیسل، میتونید قبل از سرخ کردن، اون رو با بیفتک کوب کمی بکوبید. به جای سینه مرغ میشه از فیله مرغ هم استفاده کرد.
13. چیکن استراگانف (بدون سیب زمینی سرخ کرده فراوان!)
مرغ رو با قارچ و پیاز تفت میدن، بعد خامه و کمی سس خردل بهش اضافه میکنن. به جای سیب زمینی سرخ کرده زیاد، با یه سالاد خوشمزه سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید از سیر هم استفاده کنید. میتونید به جای خامه از شیر و نشاسته ذرت استفاده کنید. برای تزیین میتونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به جای مرغ میشه از گوشت گوساله هم استفاده کرد. اگر سس خردل در دسترس نبود، میتوان از مقداری آبلیمو استفاده کرد.
14. مرغ شکم پر (با سبزیجات)
مرغ رو با سبزیجات معطر، گردو و آلو پر می کنن و تو فر میذارن تا بپزه. یه غذای مجلسی و خوشمزه!میتونید از هر سبزیجاتی که دوست دارید برای پر کردن مرغ استفاده کنید. برای طعم بهتر، میتونید از رب انار هم استفاده کنید. برای اینکه مرغ خشک نشه، میتونید روش کره بمالید. میتونید با سبزیجات بخارپز سرو کنید. به جای مرغ درسته میتوان از تکه های مرغ استفاده کرد.
15. مرغ بریانی (به سبک هندی بدون برنج)
تکه های مرغ رو با ادویه های بریانی (ماست، زنجبیل، سیر، فلفل و . . . ) مزه دار می کنن و تو فر یا تابه میپزن. میشه با نان یا سالاد سرو کرد. برای طعم بهتر، میتونید از زعفران هم استفاده کنید. میتونید به جای فر از تابه هم استفاده کنید. برای تزیین میتونید از گشنیز خرد شده استفاده کنید. به جای مرغ میشه از گوشت گوسفندی هم استفاده کرد. میتونید به جای ادویه های آماده بریانی، خودتون ادویه ها رو ترکیب کنید.
16. بال کبابی با سس های مختلف
بال های مرغ رو با سس های مختلف (باربیکیو، تری یاکی، سیر و کره و . . . ) مزه دار می کنن و کباب می کنن. یه پیش غذای خوشمزه و آسون!میتونید به جای کباب کردن، بال ها رو تو فر هم بپزید. برای طعم بهتر، میتونید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. میتونید با سالاد کلم سرو کنید. به جای بال مرغ میشه از ران مرغ هم استفاده کرد. میتونید از سس های آماده استفاده کنید یا خودتون سس ها رو درست کنید.






