نی‌ نی سایت

سوتی‌های آشپزی: وقتی نی‌نی‌سایتی‌ها گند زدند!

آشپزی، هنری لذت‌بخش و در عین حال پر از چالش است. همه ما کم و بیش در آشپزخانه سوتی‌هایی داده‌ایم که گاه خنده‌دار و گاهی فاجعه‌آمیز بوده‌اند. در این پست، قصد داریم به سراغ یکی از محبوب‌ترین پاتوق‌های خانم‌های ایرانی، یعنی سایت نی‌نی‌سایت برویم و گلچینی از بامزه‌ترین سوتی‌های آشپزی که کاربران به اشتراک گذاشته‌اند را با هم مرور کنیم. آماده باشید برای یک دل سیر خنده!

این شما و این هم 19 سوتی‌ آشپزی ناب از نی‌نی‌سایت:

  • ✔️

    سوتی 1:

    “داشتم کیک درست می‌کردم، به جای شکر، نمک ریختم! یه کیک شور و وحشتناک تحویل گرفتم. “
  • ✔️

    سوتی 2:

    “می‌خواستم ته چین درست کنم، یادم رفت زرده تخم مرغ بزنم. برنج سفید با یه لایه گوشت و زعفرون تحویل گرفتم!”
  • ✔️

    سوتی 3:

    “خورشت قیمه پختم، به جای لپه، لوبیا چیتی ریختم! همه مهمونا فکر کردن یه غذای جدیده. “
  • ✔️

    سوتی 4:

    “شوهرم زنگ زد گفت برنج بزار. منم یادم رفت آب بریزم، برنج خشک خشک سوخت!”
  • ✔️

    سوتی 5:

    “داشتم مربای آلبالو درست می‌کردم، شکر تموم شد. عسل ریختم، یه مربای چسبناک و غیر قابل خوردن شد. “
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    سوتی 6:

    “می‌خواستم شیرینی درست کنم، به جای بیکینگ پودر، پودر لباسشویی ریختم! دیگه خودتون تصور کنید چی شد. “
  • ✔️

    سوتی 7:

    “عدس پلو درست کردم، یادم رفت کشمش و خرما بریزم. شوهرم گفت این چه عدس پلوی بی روحیه‌ایه!”
  • ✔️

    سوتی 8:

    “داشتم کتلت درست می‌کردم، یهو تابه آتیش گرفت! کل آشپزخونه رو دود گرفت. “
  • ✔️

    سوتی 9:

    “می‌خواستم سس بشامل درست کنم، آرد گوله گوله شد. هرچی هم زدم درست نشد، آخرش ریختمش دور. “
  • ✔️

    سوتی 10:

    “قرمه سبزی درست کردم، انقدر آب ریختم که شد آب قرمه سبزی!”
  • ✔️

    سوتی 11:

    “خواستم نون بپزم، خمیرم ور نیومد. یه نون سنگی و سفت تحویل گرفتم. “
  • ✔️

    سوتی 12:

    “می‌خواستم ژله درست کنم، پودر ژله رو با آب سرد قاطی کردم! ژله بسته نشد. “
  • ✔️

    سوتی 13:

    “توی فر پیتزا گذاشتم، یادم رفت تایمر رو روشن کنم. پیتزا سیاه شده بود!”
  • ✔️

    سوتی 14:

    “داشتم کباب تابه ای درست می‌کردم، همه کباب‌ها از هم وا رفت!”
  • ✔️

    سوتی 15:

    “می‌خواستم دلمه برگ مو درست کنم، برگ موها پاره شدن! یه دلمه شفته و زشت تحویل گرفتم. “
  • ✔️

    سوتی 16:

    “داشتم قیمه نذری درست می‌کردم، انقدر فلفل ریختم که همه مهمونا اشک از چشماشون اومد. “
  • ✔️

    سوتی 17:

    “آش رشته پختم، رشته‌ها انقدر زیاد بودن که انگار داشتم رشته خالی می‌خوردم. “
  • ✔️

    سوتی 18:

    “داشتم شیر برنج درست می‌کردم، ته گرفت و بوی سوختگیش کل خونه رو برداشت. “
  • ✔️

    سوتی 19:

    “می‌خواستم پاستا درست کنم، ماکارونی‌ها رو انقدر پختم که له شدن!”

این فقط گوشه‌ای از دریای بی‌کران سوتی‌های آشپزی در نی‌نی‌سایت بود. امیدواریم از خواندن این تجربیات خنده‌دار لذت برده باشید.

شما هم اگر سوتی آشپزی بامزه‌ای دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

بیایید با هم بخندیم و از اشتباهاتمان درس بگیریم!



سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (19 مورد)

سوتی های آشپزی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت (19 مورد)

ماکارونی شیرین!

یه کاربر تعریف می‌کرد که داشته ماکارونی درست می‌کرده، حواسش نبوده به جای نمک، شکر ریخته تو آب! وقتی ماکارونی پخته شده رو چشیده، فهمیده چه دسته گلی به آب داده. نتیجه: همیشه قبل از ریختن هر چیزی تو غذا، یه کوچولو بچشید!خلاصه که شام اون شب، ماکارونی شیرین با طعم ناامیدی بود!همسرش هم خیلی جنتلمنانه گفته “چه طعم جدیدی!”بعدش هم پیتزا سفارش دادن ظاهرا :)خلاصه خیلی تجربه خنده داری بود. همه خندیدن!

کیک با طعم فلفل!

یه خانم دیگه هم تعریف می‌کرد که می‌خواسته کیک بپزه، به جای وانیل، فلفل سیاه ریخته تو مواد کیک! فکر کنید چه طعمی شده!دیگه فکر کنم تا مدتی کیک نخوردهفلفل کلا طعم کیک رو نابود میکنه!ظاهرا همون لحظه فهمیده و کل مواد رو ریخته دورخدا رو شکر مهمون نداشتهبعدش تصمیم گرفته فقط غذاهای بدون فلفل درست کنه!

سوپ سیمانی!

یکی دیگه از کاربرا نوشته بود که داشته سوپ درست می‌کرده، به جای آرد، گچ ساختمانی ریخته توش! سوپش تبدیل شده به یه چیز سفت و غیرقابل خوردن!خلاصه که اون سوپ، یه پروژه ساختمانی شد!فکر کنید بچه هاش چه حالی شدن وقتی فهمیدن چی خوردنبه نظر من که این دیگه سوتی نبود، یه فاجعه بود!حتما حواس تون به مواد تون باشه!هیچ وقت گچ رو نزدیک آرد نذارید!

خورشت قیمه با طعم رُژ لب!

یه خانم دیگه هم اعتراف کرده بود که داشته خورشت قیمه درست می‌کرده، رژ لبش افتاده تو قابلمه! ظاهرا خورشتش صورتی شده و طعم عجیبی پیدا کرده!دیگه خودش جرأت نکرده بخورههمه رژلب ها که خوراکی نیستنرژلب گرون قیمتی هم بودهخلاصه که هم رژلبش رفت، هم قیمه اش!مواظب وسایلتون موقع آشپزی باشید!

چای شوری!

خیلی ها هم بودن که به جای شکر، نمک ریخته بودن تو چای!یه جورایی چای نمکی شده بود!فکر کنید یه روز خسته از سر کار برگردید خونه و چای نمکی بخورید!این بدترین قسمت ماجراست!همون لحظه فهمیدن و سریع چای رو عوض کردن!دیگه بعدش موقع درست کردن چای خیلی دقت میکردن!پیشنهاد می کنم شما هم خیلی دقت کنید!

کله پاچه با طعم وایتکس!

یه خانم دیگه هم نوشته بود که داشته کله پاچه می‌پخته، اشتباهی به جای سرکه، وایتکس ریخته توش!دیگه نیازی نیست بگم چی شده!فکر کنم کل خونه رو مجبور شدن ضدعفونی کنن!وایتکس دیگه خیلی سمیهامیدوارم کسی نخورده باشه از اون کله پاچه!حتما حواس تون باشه وایتکس رو دور از دسترس مواد غذایی بذاریداین دیگه واقعا خطرناکه!

عدس پلو با کشمش سوخته!

خیلی ها هم عدس پلو درست کرده بودن و کشمش هاشون سوخته بود و طعمش کل غذا رو خراب کرده بود. کشمش سوخته طعم خیلی بدی دارهباید خیلی حواستون باشه که کشمش نسوزه!این خیلی اتفاق میفتهیه کم مراقب باشیدسرخ کردن زیاد باعث سوختن کشمش میشهکشمش رو خیلی تفت ندید!

ته دیگ زغالی!

خیلی ها هم ته دیگشون زغالی شده بود و کل خونه رو دود گرفته بود. این هم از اون اتفاقات رایجهشعله گاز رو کم کنید و حواستون به ته دیگ باشهبهترین کار اینه که از ته دیگ های آماده استفاده کنید!البته اگه طرفدار پروپاقرص ته دیگ خونگی نیستید!یه کم روغن بیشتر هم میتونه از سوختن ته دیگ جلوگیری کنهخلاصه حواستون باشه!

کیک بدون بیکینگ پودر!

خیلی ها هم کیک پخته بودن و یادشون رفته بود بیکینگ پودر بریزن و کیکشون خمیر شده بود. کیک بدون بیکینگ پودر، یه جورایی کیک نیست!مثل یه تیکه نون سفت میشهقبل از اینکه مواد رو مخلوط کنید، چک کنید همه چی رو ریختید یا نهبیکینگ پودر خیلی مهمهاگه یادتون رفت، دیگه بیخیال کیک بشید!حیف مواد!

شله زرد شور!

یه بنده خدایی هم شله زرد درست کرده بود و به جای شکر، نمک ریخته بود و کلا طعمش رو خراب کرده بود. تصور شله زرد شور خیلی وحشتناکه!شله زرد باید شیرین باشهاین اشتباه خیلی رایجه!موقع ریختن نمک و شکر خیلی دقت کنیدشله زرد شور رو باید دور ریختحیف زعفرون!

املت شیرین!

یه سری از کاربرا هم املت درست کرده بودن و به جای نمک، شکر ریخته بودن و یه املت شیرین و عجیب و غریب درست کرده بودن. املت شیرین دیگه خیلی نوبره!فکر کنم این اختراع جدیدیه!البته هیچکس از املت شیرین استقبال نکرد!همون املت نمکی خودمون بهترهحداقل طعمش قابل تحمل ترهخلاصه که املت شیرین رو فراموش کنید!

فراموش کردن روغن!

خیلی ها هم موقع سرخ کردن غذا، یادشون رفته بود روغن بریزن و غذاشون به ته ماهیتابه چسبیده بود و سوخته بود. سوختن غذا خیلی بدهباید خیلی حواستون باشهاول روغن بریزید، بعد غذا رواگه همش یادتون میره، یه یادداشت بچسبونید رو کابینت!روغن خیلی مهمهبدون روغن، غذا نمیپزه!

کباب تابه ای سوخته!

خیلی ها هم کباب تابه ای درست کرده بودن و یه طرفش حسابی سوخته بود و طرف دیگه اش خام مونده بود. کباب تابه ای سوخته، یعنی خداحافظ شام!باید حواستون باشه که کباب نسوزهشعله گاز رو کم کنید و زود به زود برگردونیداینطوری دیگه نمیسوزهکباب تابه ای غذای خیلی خوبیهحیف که بعضی وقتا میسوزه!

سالاد شیرازی با آبلیمو زیاد!

یه سری ها هم سالاد شیرازی درست کرده بودن و انقدر آبلیمو ریخته بودن که دیگه نمیشد خوردش. ترشی زیاد هم خوب نیست!آبلیمو رو کم کم بریزید و بچشیدسالاد شیرازی باید ملس باشهنه خیلی ترش، نه خیلی شیرینتعادل خیلی مهمهخلاصه که مواظب آبلیمو باشید!

آش رشته بدون رشته!

یه نفر هم آش رشته درست کرده بود و یادش رفته بود رشته بریزه توش!آش رشته بدون رشته، دیگه آش رشته نیست!یه جورایی میشه آش سبزیجات!رشته خیلی مهمهبه آش رشته، رشته اضافه کنید!این یه قانون نانوشته است!یادتون نره!

غذا با مو!

خیلی ها هم موقع خوردن غذا، یه تار مو پیدا کرده بودن تو غذاشون. این خیلی چندش آوره!موقع آشپزی موهاتون رو ببندیداین یه نکته بهداشتیهموی تو غذا، حالم رو بهم میزنهبهداشت رو رعایت کنیدمخصوصا اگه مهمون دارید!

سوپ خیلی شور!

یه سری ها هم سوپ درست کرده بودن و انقدر نمک ریخته بودن که دیگه نمیشد خوردش. سوپ شور خیلی بده!کلیه رو اذیت میکنهنمک رو کم کم بریزید و بچشیدسوپ باید خوشمزه باشهنه خیلی شور، نه خیلی بی نمکخلاصه که مواظب نمک باشید!

قرمه سبزی بی سبزی!

یه نفر هم قرمه سبزی درست کرده بود و یادش رفته بود سبزی بریزه توش!قرمه سبزی بی سبزی، دیگه قرمه سبزی نیست!یه جورایی میشه قرمه لوبیا!سبزی خیلی مهمهبه قرمه سبزی، سبزی اضافه کنید!اینم یه قانون نانوشته است!یادتون نره!

آشپزی با حواس پرتی!

خیلی از این سوتی ها به خاطر حواس پرتی موقع آشپزی اتفاق افتاده بود. موقع آشپزی، تمرکز کنید!گوشی رو بذارید کناربه تلویزیون نگاه نکنیدفقط به آشپزی فکر کنیداینطوری دیگه سوتی نمیدیدآشپزی یه هنره، نه یه وظیفه!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا